REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI CASTIGA OCHELARI DE SOARE POLARIZATI POLAR GLARE

Art. 1 – Organizatorul

(1) Organizatorul Concursului Castiga ochelari polarizati Polar Glare (denumit in continuare „Concurs”) este S.C. PURE VISION INTERNATIONAL S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Arcusului, nr. 15, etaj 1, CUI: 26054357, NR. ORC.  J40/9716/2009, denumita, in continuare, “Organizator”.

(2) Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament oficial al Concursului (“Regulamentul Oficial” sau “Regulamentul”). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania si este disponibil, in mod gratuit, oricarui participant pe pagina web www.avisia.ro, apartinand Organizatorului.

(3) Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea in mod public a modificarilor respective prin intermediul acelorasi canale de comunicare prin care Regulamentul Oficial a fost facut public anterior.

(4) Concursul va putea fi intrerupt de catre Organizator, oricand in timpul duratei de desfasurare, in cazul aparitiei unei situatii de forta majora sau al modificarii Regulamentului Concursului.

Art. 2 – Durata si locul de desfasurare a Concursului

(1)   Concursul este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada: 01 octombrie – 30 octombrie 2020, numita in continuare Perioada Concursului, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament al Concursului.

(2)   Concursul se va derula pe platforma de social media www.facebook.com si pe site-ul organizatorului www.avisia.ro, pe pagina https://www.avisia.ro/regulament-concurs

Art. 3 – Regulamentul Concursului

(1) Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament al Concursului.

(2) Regulamentul de participare/desfasurare al Concursului este disponibil, in mod gratuit, in format electronic pe pagina web a Organizatorului, www.avisia.ro

(3) Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Concursul poate fi mediatizat in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/ sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. In caz de discrepante intre prevederile din varianta scurta a Regulamentului Oficial de pe materialele de comunicare ale Concursului si prevederile acestui Regulament Oficial, vor prevala prevederile prezentului Regulament Oficial.

(4) Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/ sau completa oricand Regulamentul Concursului, precum si dreptul de a suspenda si/ sau inceta si/ sau intrerupe si/ sau prelungi oricand desfasurarea Concursului. Orice modificari/ completari aduse prevederilor acestui Regulament al Concursului vor intra in vigoare prin publicarea pe pagina https://www.avisia.ro/regulament-concurs cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile.

(5) Puteți obține detalii suplimentare sau puteți adresa întrebări și notificări referitoare la prezentul Regulament sau la modul de desfășurare a Concursului adresa de e-mail: suport@avisia.ro

Art.4 – Dreptul de participare

(1) Se pot inscrie in vederea participarii la Concurs, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AvisiaShop, numai persoanele fizice („Participantii”) cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani. Inscrierea in vederea participarii la Concurs, presupune acceptarea implicita, integrala, expresa si neechivoca a prevederilor prezentului Regulament al acestuia.

(2) Participarea la acest Concurs implica participarea voluntara, cunoasterea si acceptarea fara obiectii a prezentului Regulament de catre toti participantii la Concurs.

(3) Organizatorul isi rezerva dreptul de a inlatura orice tentativa de frauda prin restrictionarea accesului de a participa la acest Concurs si descalificarea automata a persoanelor care incearca sa fraudeze.

Art. 5 – Mecanismul Concursului

5.1 Conditii privind inscrierea valabila in Concurs

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

(1) Participantul trebuie sa aiba drept de participare potrivit prevederilor Art. 4 de mai sus;

(2) Inscrierea se va face exclusiv in Perioada Concursului mentionata la Art. 2 de mai sus;

(3) Participantul trebuie sa isi creeze cont de Facebook sau sa se logheze pe www.facebook.com (in cazul in care au deja cont de utilizator);

(4) Sa acceseze pe pagina de Facebook a Organizatorului - https://www.facebook.com/AvisiaShop si sa dea LIKE paginii

(5) Sa lase un comentariu la postarea de concurs cu unul dintre urmatoarele texte: #ochelaribarbati sau #ochelarifemei

(6) Sa distribuie pe pagina proprie postarea care anunta CONCURS, utilizand butonul SHARE.

(7) Sa intre pe pagina de concurs de pe site-ul utilizatorului, pe linkul disponibil in postarea de concurs, si sa se inscrie in AVISIA CLUB prin completarea adresei de mail.

Toti participantii care indeplinesc conditiile de mai sus se vor califica in tragerea la sorti ce se va organiza in data de 3 noiembrie 2020;

- in cadrul tragerii la sorti se vor desemna 1 (un) castigator si 2 (doua) rezerve pentru premiul constand intr-o pereche de ochelari de soare POLAR GLARE. Castigatorul are dreptul de a opta pentru unul din cele 2 modele disponibile.

5.2 Validarea inscrierilor este atributul exclusiv al Organizatorului.

(1) Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica (invalida) orice continut postat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AvisiaShop, fara a fi necesara notificarea autorului/ participantului sau prezentarea unei explicatii.

(2) Continutul paginii Facebook a Organizatorului este moderat, iar orice tip de continut necorespunzator si/ sau legaturi cu pagini de internet care nu sunt conforme cu criteriile Regulamentului Oficial pot fi inlaturate, fara a fi necesara notificarea autorului/ participantului sau prezentarea unei explicatii. Autorul/ Participantul va fi exclus din Concurs si implicit va pierde orice posibilitate de a castiga oricare din premiile Concursului.

Astfel, va fi descalificata automat din Concurs orice inscriere care:

- are un continut defaimator, indecent, explicit sexual, obscen, ofensator, sensibil din punct de vedere politic si/ sau cultural, sau care promoveaza violenta, misoginismul sau fac referire la activitati ilegale, sau care promoveaza discriminarea pe baza de rasa, religie, sex, origine nationala, dizabilitati fizice sau de varsta, sau care incalca drepturile unei terte persoane;

- contine inscrisuri sau diferite insemne ori au aplicate sigle, marci sau alte insemne care ar putea incalca drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti sau sunt luate din diverse surse (prezinta sigla unor site-uri sau reprezinta imagini oferite pe piata de diversi producatori sau comercianti, cu titlu de prezentare etc.). Organizatorul se va adresa direct Participantului in cazul unor eventuale astfel de reclamatii din partea tertilor. Fata de asemenea reclamatii din partea tertilor Organizatorul nu va fi tinut raspunzator, raspunderea revenind exclusiv Participantului care a inscris in Concurs respectiva imagine/ respectivele imagini;

- arata consum de tutun sau alcool, inregistrari la volan, care promoveaza ura sau comportamente iresponsabile etc.;

- nu au legatura cu natura si scopul Concursului, asa cum sunt acestea detaliate in cadrul prezentului Regulament;

- contin imagini ale minorilor – vă rugăm să aveți în vedere că nu se urmărește înscrierea minorilor în concurs și nici prelucrarea datelor cu caracter personal ale acestora, prin urmare vă rugăm să aveți în vedere aceste limitări, în caz contrar vom șterge din concurs orice date ale minorilor ca nesolicitate.

(3) Organizatorul isi rezerva dreptul de interventie asupra oricarui comentariu care incalca prezentul Regulament al Concursului.

(4) Dupa validare, castigatorii vor fi postati pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AvisiaShop, in termen de maxim 3 (trei) de zile lucratoare.

(5) Livrarea premiilor se va face prin curier in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data validarii.

Art. 6 – Premiile Concursului

(1) In cadrul Concursului, se va acorda 1(un) premiu, dupa cum urmeaza:

1 pereche de ochelari POALR GLARE model PG6012A sau POLAR GLARE model PG5505C, 1 toc ochelari, 1 laveta

(2) Valoarea totala a Premiilor oferite in cadrul Concursului este de 350 lei.

(3) Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestui Concurs nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiilor.

Art. 7 - Desemnarea si validarea castigatorilor si acordarea premiilor.

7.1 Desemnarea castigatorilor.

Tragerea la sorti pentru premiile din cadrul Concursului presupune folosirea unui program de calculator cu distribuire si extragere aleatorie, care va selecta castigatorii si rezervele dintr-o baza de date ce contine toate inscrierile valide in Concurs.

1. In data de 03 noiembrie 2020 se va desfasura tragerea la sorti din cadrul Concursului. La tragerea la sorti vor fi luate in calcul toate inscrierile valide efectuate in perioada de Concurs, mai exact vor fi luate in considerare inscrierile valide efectuate in perioada 02 octombrie 2020, ora: 9:00 - 31 octombrie 2020, ora 23:59:59, ora Romaniei.

2. In cadrul cadrul tragerii la sorti se vor desemna:

- 1 castigator al premiului constand in perechea de ochelari POLAR GLARE

- 2 rezerve.

7.2 Validarea castigatorilor

Participantii la Concurs trebuie sa indeplineasca si sa respecte conditiile stipulate in prezentul Regulament.

(1) Pentru ca un participant sa fie validat ca fiind câstigator al premiului, acesta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

- participantul trebuie sa detina un cont activ de Facebook in perioada de desfasurare a Concursului;

- participantul trebuie sa detina unul dintre conturile care au dat LIKE paginii de Facebook a Organizatorului in perioada de desfasurare a Concursului sau anterior acesteia;

- participantul trebuie sa distribuie pe pagina personala postarea de CONCURS a Organizatorului in perioada de desfasurare a prezentului concurs.

- participantul trebuie sa se inscrie in AVISIA CLUB, prin intermediul paginii web a Organizatorului, www.avisia.ro. Procedura  de inscriere consta in furnizarea adresei de mail si exprimarea acordului de a primi notificari din partea AVISIA.

(2) Castigatorul este anuntat pe pagina de Facebook a Organizatorului, https://www.facebook.com/AvisiaShop, printr-un comentariu publicat ca raspuns la postarea dedicata concursului. Ulterior anuntarii castigatorului, acesta are obligatia de a transmite Organizatorului, in termen de 72 de ore, printr-un mesaj privat, numarul de telefon la care sa poata fi apelat in vederea validarii.

(3) Castigatorul este apelat de un reprezentant al Organizatorului in termen de maximum 3 (trei) zile lucratoare de la data furnizarii numarului de telefon. In cazul in care un participant extras ca potential castigator nu furnizeaza un numar de telefon valid pe care sa poata fi apelat sau nu raspunde la apelurile initiate de Organizator, acesta va fi invalidat si se va apela la rezerve, in ordinea extragerii lor. Fiecare potential castigator este apelat de maximum 3 (trei) ori, in intervale orare diferite.

Convorbirile telefonice vor fi inregistrate pentru a putea fi utilizate ca mijloace de proba in eventualele contestatii in legatura cu procesul de validare al castigatorilor si de inmanare a premiilor oferite in Concurs, precum si pentru scopul verificarii modului in care este gestionata relatia cu participantii la Concurs.

In cadrul apelului, Participantului i se va solicita sa declare urmatoarele informatii: nume, prenume, data nasterii (pentru verificarea conditiei de varsta necesara inscrierii in Concurs) si adresa de livrare.

(4) In cazul in care un Participant nu doreste inregistrarea convorbirii sau nu furnizeaza toate informatiile necesare procesului de validare, dupa incheierea apelului acesta va putea trimite un mail catre contact@avisia.ro, in care sa furnizeze datele sale de contact necesare pentru procesul de validare si inmanare a premiului, in termen de 3 (trei) zile lucratoare. Daca datele transmise de Participant nu sunt corecte sau daca Participantul nu trimite mailul cu datele sale de contact in termen de 3 (trei) zile lucratoare de la convorbirea telefonica, Participantul va fi invalidat si se vor contacta rezervele, in ordinea desemnarii acestora.

(5) In cazul in care potentialul câstigator nu respecta conditile de la Art. 7.2 sau refuza prezentarea datelor solicitate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu il valida in calitate de castigator.

(6) Se apeleaza la rezerve in ordinea extragerii acestora, in cazul in care, din motive independente de vointa Organizatorului, acesta nu poate lua legatura cu Participantul extras ca potential câstigator, in termenele stabilite in prezentul Regulament sau nu este validat din cauza nerespectarii a cel putin uneia dintre prevederile prezentului Regulament Oficial al Concursului. Pentru rezerve se aplica acelasi principiu de validare pentru a fi desemnati câstigatori.

(7) Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazul in care participantii urmeaza pasii inscrierii in concurs in alta perioada decat cea mentionata in prezentul Regulament Oficial.

7.3 Intrarea in posesia premiilor

(1) Transmiterea premiilor se va face prin curier, la adresa comunicata in cadrul procesului de validare, in termen de maxim 30 (treizeci) zile lucratoare de la data validarii tuturor castigatorilor.

(2) Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai oferi premiul daca atat castigatorul de drept, cat si rezervele nu vor indeplini conditiile de validare sau nu isi vor revendica premiul in termenele stabilite. Organizatorul nu este responsabil in cazul in care un Participant desemnat castigator nu poate fi contactat din cauza numelui, adresei sau numarului de telefon incorecte / incomplete.

Art. 8 – Limitarea raspunderii

(1) Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestui Concurs.

(2) Organizatorul Concursului nu va avea nicio raspundere si nu va putea fi implicat in niciun litigiu legat de detinerea sau de proprietatea asupra premiilor castigate cat si in ceea ce priveste eventualele cheltuieli suplimentare suportate de catre participant in legatura cu acest Concurs, exceptie facand cele prevazute de Ordonanta Guvernului 99/ 2000 („OG99/ 2000”) privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, aprobata prin Legea 650/ 2002.

(3) In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestui Concurs, decizia comisiei Organizatorului este definitiva.

(4) Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- Nicio eroare in datele furnizate de catre castigatori; acuratetea datelor de contact nu atrage raspunderea Organizatorului, fiind in responsabilitatea exclusiva a participantilor. Ca atare acesta nu are niciun fel de obligatie in cazul furnizarii de catre participanti a unor date eronate care au dus la imposibilitatea trimiterii in conditii normale a premiului, la imposibilitatea identificarii unui castigator, imposibilitatea inscrierii in Concurs din cauza ilizibilitatii datelor personale.

- Organizatorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea, din orice motive, a unui castigator de a intra in posesia premiului castigat.

- Defectiuni tehnice ale operatorului de telefonie mobila/ ale furnizorului de conexiune la internet;

- Pierderea de catre participant a datelor de logare, blocarea contului sau adresei de e-mail a participantului sau alte defectiuni ale altor mecanisme decat ale platformei de inscriere, implicate in procesul de reamintire a parolei si userului.

- Erori de functionare ale platformei www.facebook.com, de care Organizatorul nu este responsabil;

- Erori cauzate de folosirea incorecta a computerului personal de catre participant (intreruperea sursei electrice a computerului, erori date de sistemul de operare instalat pe computer, erori date de virusarea sistemului de operare al computerului, erori date de folosirea cu rea vointa a tehnologiei de catre participant in scopul de a manipula rezultatele Concursului).

(5) Organizatorul nu va fi responsabil pentru toate si oricare reclamatii, de orice natura, referitoare la premiile acordate, ulterioare semnarii de primire a premiilor de catre Participantii desemnati castigatori.

(6) Organizatorul nu este responsabil nici in cazul in care un Participant desemnat castigator nu poate primi premiul din cauza numelui, prenumelui, telefonului sau adresei de livrare transmise gresit.

Art. 9 – Prelucrarea datelor personale

9.1 Datele personale ale participantilor vor fi procesate in conformitate cu Regulamentul Parlamentului European și Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE

9.2. Participantii declara ca au luat cunostinta despre prelucrarea datelor cu caracter personal si isi exprima consimtamantul in mod liber, expres si neechivoc cu privire la astfel de prelucrari in scopul executarii prezentului Regulament.

9.3 Datele cu caracter personal procesate in cadrul acestei campanii sunt:

Nume și prenume

Adresa de contact și adresa de livrare

NumAr de telefon

AdresA de e-mail

IPArt. 10. Taxe si impozite aferente

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru premiile acordate castigatorilor in conformitate cu legislatia in vigoare privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

Art. 11 – Incetarea/ Intreruperea Concursului

(1) Concursul poate inceta inainte de implinirea perioadei prevazute in Art. 2 de mai sus in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a Concursului.

(2) Concursul mai poate inceta oricand inainte de implinirea perioadei stabilite in Art. 2 de mai sus ori poate fi suspendat oricand in baza liberei decizii a Organizatorului, cu conditia ca acesta sa comunice in prealabil o astfel de situatie si cu respectarea prevederilor de mai sus.

Art. 12 – Litigii

(1) Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Concursului se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti, potrivit legii romane.

(2) Eventualele reclamatii legate de derularea Concursului se pot trimite pe adresa Organizatorului in termen de maximum 10 zile lucratoare de la data anuntarii publice a castigatorilor. Dupa expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio reclamatie.

Art. 13 – Alte Clauze

(1) Deciziile Organizatorului privind Concursul sunt finale si aplicabile tuturor Participantilor.

(1) Premiile neacordate vor ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.

(2) Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea Organizatorului sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Concursului.