CAMPANII PROMOTIONALE

> OCHELARI CU LENTILE GRATUITE

> REDUCERI PANA LA -80%

> CUMPARATURI IN 2 PASI

Regulament campanie promotionala

CAP. 1 – DESFASURAREA CAMPANIEI

1.1 Campania este organizata si se desfasoara in cadrul website-ului www.Avisia.ro, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

1.2 Organizatorul campaniei este S.C. PURE VISION INTERNATIONAL S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Arcusului, nr. 10, parter, ap. 1, CUI: 26054357, NR. ORC. J40/9716/2009, denumita, in continuare, “Organizator”.

1.3 Perioada desfasurarii: Promotia va incepe in ziua de 03.04.2023, ora 9.00 si se va finaliza pe data de 02.05.2023, ora 23.59 sau la epuizarea stocului de produse destinate campaniei. Organizatorul poate decide finalizarea campaniei inainte de termenul stabilit, fara o notificare prealabila.

1.4 Dreptul la participare: La aceasta Promotie poate participa orice persoana fizica, cu varsta de minimum 18 ani la data inceperii campaniei si care are domiciliul sau resedinta in Romania. Prin participarea la prezenta campanie se considera ca participantii au cunoscut si accepta integral, expres si neechivoc prezentul Regulament.

 

CAP. 2 – REGULAMENTUL PROMOTIEI

2.1 Regulamentul promotiei este disponibil si poate fi transmis oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga perioada a promotiei, prin oricare dintre urmatoarele mijloace:

- prin accesarea site-ului www.Avisia.ro

- prin solicitare scrisa trimisa la adresa de mail contact@avisia.ro sau prin posta, la adresa Organizatorului.

2.2 La latitudinea Organizatorului, promotia poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin materiale publicitare cu rol informativ. Continutul acestor materiale, vizual sau informativ, va fi interpretat in conformitate cu prevedire actualului Regulament.

 

CAP. 3 – CONTINUTUL OFERTELOR PROMOTIONALE

3.1 OFERTA 1: Rame de la 99 lei + Lentile cu filtru antireflex GRATUITE + PLATA LA LIVRARE

3.1.1 Oferta se refera exclusiv la produsele selectate si postate pe pagina Ochelari cu lentile incluse, disponibila la linkul: https://avisia.ro/ochelari-de-vedere/ochelari-cu-lentile-incluse.html

3.1.2 Produsele incluse in aceasta oferta sunt ochelari de vedere compusi din Rama + Lentile tip Standard Light, din sticla organica (plastic) cu indice de refractie 1.56, cu dioptrii sferice cuprinse intre 0.00 si +/- 6.00 si cilindru cu valori intre 0.00 si - 2.00. Lentilele sunt prevazute cu tratament antireflex si durificare.

3.1.3 Pretul produselor incluse in aceasta promotie include rama si lentilele cu dioptrii. Pretul nu include alte tratamente suplimentare si optionale, pe care utilizatorul le poate alege pentru ochelari: filtru calculator, lentile heliomate, lentile colorate.

3.1.4 Promotia nu se aplica ochelarilor de vedere din alte categorii ale site-ului, in afara de cea specificata mai sus.

3.1.5 Un client poate comanda maxim 2 perechi de ochelari in cadrul aceleiasi comenzi.

3.1.6 Plata la livrare: Desi, in mond normal, pentru ochelarii cu lentile montate este obligatorie plata in avans, in cadrul acestei campanii este permisa si plata la livrare, in sistem ramburs la curier, pentru ramele din brandurile Paparazzi, Sofia, Santarelli, Diverona, Vizzini, Polinelli, Saflo, No Bass, Peter Miller, United Color of Benetton, Lightec, Morel, Perfect, Sunfire, West, Amarcord, Glodiatr. Pentru ochelarii cu rame din alte branduri (Vogue, Armani, Dolce&Gabanna, Police, RayBan, Ana Hickmann, Hickmann, Avanglion, Carolina Hererra, Converse, Escada, Furla, Nina Ricci, Swarovski, Versace etc) este obligatorie plata cu cardul.

3.1.7 Politica de retur: ca o exceptie de la politica generala de retur, in cadrul acestei campanii se accepta returul ochelarilor cu lentile de prescriptie pentru urmatoarele branduri:  Paparazzi, Sofia, Santarelli, Polinelli, Saflo, No Bass, Peter Miller, United Color of Benetton, Lightec, Morel, Perfect, Sunfire, Glodiatr. In acest caz, AVISIA va restitui clientului banii pentru rama ochelarilor. Lentilele, fiind produse confectionate dupa specificatiile clientului, sunt excluse de la retur, conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014. Nu fac obiectul returului extraoptiunile ce pot fi adaugate de catre client, din configuratorul de lentile: filtru calculator, lentile heliomate, lentile colorate.

3.1.8 Ochelarii trebuie returnati cu snurul sigiliului de siguranta intact. Mentionam ca snurul permite probarea ochelarilor fara probleme. In cazul putin probabil in care vom primi retur ochelari care au snurul rupt sau desfacut sau nu indeplinesc conditiile generale de retur, este posibil sa fie necesar sa nu acceptam returul si sa il trimitem inapoi..

3.2 OFERTA REDUCERI PANA LA -80%

 3.2.1 Oferta se refera la ramele pentru ochelari expuse in categoria “Ochelari de vedere” de pe site-ul www.avisia.ro, la linkul urmator: https://avisia.ro/ochelari-de-vedere.html

 3.2.2 Reducerile se aplica exclusiv la produsele selectate si semnalizate cu valoarea reducerii acordate.

 3.2.3 Pretul final al produsului comandat va fi compus din pretul ramei + pretul lentilelelor + pretul tratamentelor extra aplicate pe lentile.

 3.2.4 Politica de retur - Ca o exceptie de la politica generala de retur, in cadrul acestei campanii se accepta returul ochelarilor cu lentile de prescriptie. Pentru ochelarii de vedere cu prescriptie, cu lentile personalizate, putem rambursa doar costul ramelor. Lentilele, fiind produse confectionate dupa specificatiile clientului, sunt excluse de la retur, conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014.

 3.2.5 Ochelarii trebuie returnati cu snurul sigiliului de siguranta intact. Mentionam ca snurul permite probarea ochelarilor fara probleme. In cazul in care vom primi retur ochelari care au snurul rupt sau desfacut, nu vom putea accepta returul.

3.2.6 Pentru ochelarii de vedere din sectiunea 3.2 puteti beneficia de RETUR GRATUIT. Acest serviciu se refera, exclusiv, la ridicari din localitatile resedinta de judet. 

 

3.3 OFERTA CUMPARA IN 2 PASI - "CUMPERI DE ACASA, PROBEZI ACASA"

3.3.1 CUMPARA OCHELARI IN 2 PASI este un serviciu oferit de AVISIA clientilor care doresc sa probeze rama inainte de a decide montarea lentilelor. AVISIA ofera posibilitatea de a cumpara intai rama, pe care clientul o poate proba acasa, si de a trimite rama inapoi la noi pentru montajul lentilelor, DUPA ce are certitudinea ca rama i se potriveste.

3.3.2 Oferta se refera exclusiv la ramele de ochealari din categoria Ochelari de verede, disponibila pe linkul: https://avisia.ro/ochelari-de-vedere.html

3.3.2 Promotia nu se aplica ramelor de ochelari din alte categorii ale site-ului, in afara de cea specificata mai sus.

3.3.3 Mecanismul promotiei:

Clientul alege una sau mai multe rame de pe site-ul www.avisia.ro

Clientul plateste rama/ ramele alese

Dupa primirea coletului, clientul poate proba rama/ ramele pentru a se asigura ca modelul I se potriveste. Dupa ce se decide asupra ramei, clientul va trebui sa contacteze AVISIA printru-un e-mail la adresa contact@avisia.ro, cu subiectul DORESC SA ADAUG LENTILE. In corpul mailului trebuie sa ne furnizeze urmatoarele informatii:

o             numarul comenzii

o             codul ramei pe care doreste sa fie montate lentilele (in caz ca a probat mai multe rame)

o             o fotografie sau scan al retetei dupa care doreste sa fie confectionate lentilele

o             adresa de unde va fi ridicata rama (in caz ca difera de cea din comanda initiala)

o             adresa unde va vor fi livrati ochelarii finiti ( in caz ca difera de cea din comanda initiala)

AVISIA va procesa comanda de lentile conform informatiilor primite si va trimite clientului un mail de confirmare precum si linkul de plata pentru lentile sau factura proforma (pentru plata prin transfer bancar sau la orice agentie Banca Transilvania)

AVISIA va trimite un curier care va ridica rama pe care se vor monta lentilele, fara niciun cost de transport pentru client.

 

In cazul in care clientul a platit mai multe rame, din care pastreaza doar una, celelalte vor fi preluate de acelasi curier, gratuit, si se vor supune politicii de retur ( examinarea produselor si returnarea banilor in contul clientului).

AVISIA va monta lentilele si va trimite clientului noua sa pereche de ochelari. Pentru livrarea coletului se aplica politica generala a magazinului.

3.3.4 In cazul in care clientul decide ca rama nu i se potriveste si doreste sa o returneze, se va aplica politica generala de retur, ce poate fi consultata aici.

Odata montantate lentilele personalizate, produsul finit este exclus de la retur.

 

CAP. 4 RESPONSABILITATE

4.1 Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii, precum si a Organizatorului.

4.2 Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

•             Erori de imprimare sau de afisare digitala referitoare la continutul si derularea campaniei.

•             Erori de imprimare sau de afisare digitala referitoare la datele de contact ale organizatorului.

•             Erorile in datele furnizate de catre Participanti, daca este cazul.

•             Cazurile in care Participantul nu respecta conditiile de revendicare a produsului gratuit.

•             Intreruperile/ disfunctionalitatile neanuntate ale platformei online www.avisia.ro, precum si a operatorilor telefonici.

•             Intarzierile in livrarea produselor, cauzate de intarzieri in prestarea serviciilor de catre furnizorii acestuia, de serviciile firmei de curierat, etc;

 

CAP. 5  FORTA MAJORA

5.1 Nicio parte nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.

5.2 Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata.

 

CAP. 6 LITIGII

6.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.