programareconsult1.png

Pentru a oferi clientilor AVISIA posibilitatea de a-si verifica vederea, va oferim un consult optometric gratuit, in parteneriat cu VISION OPTICA. Astfel, in Bucuresti, clientii AVISIA pot alege una dintre cele 5 locatii din reteaua VISION OPTICA, pentru a efectua un consult optometric gratuit.

Daca veti dori, ulterior, sa va achizitionati o pereche de ochelari, va invitam sa profitati de reducerile de www.avisia.ro. Cu prescriptia eliberata de optician puteti completa, ulterior, configuratorul de lentile al ramei alese.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal în vederea plasării comenzii și creării opționale a contului, dacă s-a selectat opțiunea. Temeiul prelucrării îl reprezintă obligația contractuală, în scopul livrării produselor comandate, durata prelucrării fiind perioada termenului de prescripție de 3 ani de la plasarea comenzii. În măsura în care nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs, vă informăm că nu vom putea livra produsele comandate. Drepturile dvs. în calitate de persoană vizată sunt garantate prin Politica de Confidențialitate