Pe AVISIA poate comanda orice persoana cu varsta de cel putin 18 ani si care poate furniza o adresa de domiciliu in Romania, in vederea expedierii si facturarii.

Achizitionarea produselor disponibile pe site-ul Avisia.ro se poate face exclusiv online, efectuand comanda direct de pe site. Pentru asistenta si sprijin in procesul de achizitie, puteti oricand sa apelati la 0213222290 un consultant AVISIA sau sa ne scrieti pe chatul disponibil in site sau pe e-mail la support@avisia.ro

Nu, nu este obligatoriu sa creati un cont de utilizator. Puteti face cumparaturi pe Avisia.ro si ca vizitator. Cu toate acestea, pentru a economisi timp data viitoare cand faceti cumparaturi, va recomandam sa va faceti un cont de utilizator. Astfel, achizitiile urmatoare vor fi mai rapide, pentru ca nu va mai fi nevoie sa introduceti din nou detaliile.

Pentru a lansa o comanda pe Avisia.ro, procedura este usor diferita in functie de produsul comandat, respectiv produse nepersonalizate si produse personalizate ( ochelari de vedere formati din rama + lentile confectionate dupa specificatiile clientului).

Daca produsul ales este din categoriile: rama de ochelari, ochelari de soare, lentile de contact sau accesorii, urmati pasii:

 1. Puteti adauga produsele favorite in cosul de cumparaturi. Optiunea este disponibila in pagina de produs, acolo unde puteti vedea informatii cu privire la caracteristici, dimensiuni, poze. Tot acolo, in cazul in care achizitionati lentile de contact cu dioptrii, este necesar sa completati si campurile cu dioptriile dorite.
 2. Dupa fiecare produs adaugat in cos veti vedea o notificare pe ecran, iar iconita cosului, vizibila in coltul din dreapta, sus, va actualiza numarul de produse pe care il contine.
 3. Pentru a finaliza o comanda este necesar sa apasati pe iconita cosului de cumparaturi din partea superioara a ecranului. Tot de acolo puteti modifica numarul de articole dorite sau puteti elimina un produs.
 4. Cand sunteti sigur ca ati ales toate produsele pe care doriti sa le achizitionati, puteti finaliza comanda. Urmatorii pasi va vor solicita metoda de plata dorita, metoda de livrare, precum si adresa. In cazul in care selectati plata online, site-ul va va redirectiona catre EuPlatesc.ro pentru procesarea platii. Acceptati termenii si conditiile si finalizati comanda.
 5. Veti primi un e-mail de confirmare si, in curand, va veti bucura de produsele cumparate!

In categoria ochelari de vedere intra orice pereche de ochelari compusa din rame + lentile oftalmice, indiferent daca lentilele au sau nu dioptrii. [ Exista ochelari fara dioptrii, utilizati doar pentru protectie PC, sau pentru condus, sau cu lentile heliomate, pentru sensibilitatea la lumina.]

Pentru a comanda ochelarii dumneavoastra de vedere, parcurgeti urmatorii pasi:
 1. Alegeti de pe site rama care va place, apasand click pe denumirea produsului sau pe poza acestuia.
 2. In pagina de produs, puteti vizualiza mai multe fotografii si puteti citi informatiile cu privire la caracteristicile si dimensiunile ramei alese.
 3. Dupa ce ati decis ce rama doriti, este momentul sa alegeti si lentilele potrivite. Apasati butonul ADAUGA LENTILE si se va deschide un configurator in care trebuie sa completati valorile din prescriptia dumneavoastra si sa selectati caracteristicile dorite pentru lentile.
 4. Apasati butonul ADAUGARE IN COS.
 5. Dupa ce ati ales toate produsele pe care doriti sa le achizitionati, puteti finaliza comanda. Urmatorii pasi va vor solicita metoda de plata dorita, metoda de livrare, precum si adresa. In cazul in care selectati plata online, site-ul va va redirectiona catre EuPlatesc.ro pentru procesarea platii. Acceptati termenii si conditiile si finalizati comanda.
 6. Veti primi un e-mail de confirmare si, in curand, va veti bucura de produsele cumparate!
 1. In CONFIGURATORUL DE LENTILE, primul pas este sa selectati ce fel de lentile doriti (Cu dioptrie / Fara dioptrie / Fara dioptrie, dar cu filtru protectie calculator / Fara dioptrie, dar cu filtru pentru condus). Alegeti varianta Ochelari cu dioptrie.
 2. Completati campurile pentru sfera, cilindru si ax, atat pentru ochiul drept cat si pentru ochiul stang, conform prescriptiei dumneavoastra. Alegeti distanta interpupilara.
 3. In functie de valorile introduse, configuratorul va va recomanda tipul de lentile compatibil. Acesta va aparea pre-selectat. Daca doriti o varianta superioara, puteti selecta manual optiunea dumneavoastra.
 4. Bifati caseta: “Confirm ca reteta nu este mai veche de un an si imi asum raspunderea pentru corectitudinea datelor din reteta.”
 5. Daca doriti, puteti imbunatati ochelarii dumneavoastra cu unul dintre tratamentele optionale disponibile ( filtru pentru calculator, lentile heliomate, lentile colorate, lentile polarizate, filtru pentru condus). Selectati tratamentul dorit sau apasati pe varianta “Tratamente extra - Nu.”
 6. In acest moment, ochelarii dumneavoastra sunt configurati complet. Apasati pe butonul ADAUGA IN COS.
 1. Daca doriti ochelari fara dioptrie, dar vreti sa va imbunatati experienta vizuala puteti selecta din Configuratorul de lentile optiunea “Fara dioptrie”, apoi selectati filtrul sau tratamentul dorit. In acest moment, ochelarii dumneavoastra sunt configurati complet. Apasati pe butonul ADAUGA IN COS
 2. Daca doriti ochelari fara dioptrie, dar cu filtru pentru protectie calculator, apasati aceasta optiune. In acest moment, ochelarii dumneavoastra sunt configurati complet. Apasati pe butonul ADAUGA IN COS.
 3. Daca doriti ochelari fara dioptrie, dar cu filtru pentru condus, apasati aceasta optiune. In acest moment, ochelarii dumneavoastra sunt configurati complet. Apasati pe butonul ADAUGA IN COS.

Desigur! Noi am facut tot posibilul ca ca procesul de cumparare sa fie intuitiv si usor de parcurs. Intelegem, insa, ca trecerea de la achizitionarea ochelarilor dintr-un magazin fizic la unul online poate fi dificila, asa ca vom fi alaturi de dumneavoastra.

Daca aveti nevoie de asistenta, va rugam sa ne apelati la  0761 114 161021 322 2290 sau sa ne scrieti pe chatul disponibil in site, de Luni pana Vineri, in intervalul 9.00 – 17.00, si oricand pe e-mail la contact@avisia.ro. Va vom ajuta cu placere!