Livrare si plata

AVISIA livreaza produsele comandate pe tot teritoriul Romaniei, exclusiv persoanelor cu varsta minima 18 ani.

Serviciul de livrare door-to-door este disponibil doar in localitatile unde exista sedii Fan Courier.
In cazul unei comenzi cu livrare in localitati ce presupun cost de kilometri suplimentari, AVISIA va contacta clientul si ii va propune o metoda alternativa de transport. In cazul in care clientul refuza, ne rezervam dreptul de a anula comanda.

AVISIA colaboreaza cu firme de curierat pentru livrarea produselor, direct la domiciliul dumneavoastra.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 169 lei, transportul este oferit GRATUIT. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 169 lei, se precepe o taxa de transport de 15 lei. Dat fiind ca disponibilitatea produselor difera, daca veti comanda mai multe produse, comanda dumneavoastra poate fi livrata in mai multe colete. Cu toate acestea, nu se percep taxe suplimentare in cazul in care comanda este expediata in acest mod.

AVISIA va pune la dispozitie mai multe modalitati de plata. Plata produselor se poate face: - numerar la curier (sistem ramburs) – indisponibila pentru produsele care presupun personalizare ( tip rame + lentile) - online integral sau in rate cu card de credit/debit (prin procesatorul de plati EuPlatesc.ro). Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) - prin ordin de plata

Da. La plata online, se poate selecta si plata in rate, cu cardul de credit, numai prin bancile partenere ale procesatorului de plati EuPlatesc.ro. Puteti selecta plati de la 2 pana la 5 rate lunare.

Timpul de livrare a comenzilor de pe Avisia.ro difera in functie de tipul de produs comandat si de statusul stocurilor. Timpul de livrare estimat este mentionat pe pagina fiecarui produs. De regula, produsele aflate pe stoc vor fi livrate in 2 - 4 zile lucratoare de la confirmarea de expediere. Ochelarii de vedere, formati din rama + lentile personalizate, se vor livra in termen de 4 zile lucratoare pana la 3 - 4 saptamani, pentru produsele ce reprezinta comanda speciala (rama stoc furnizor + lentile personalizate de reteta) de la confirmarea comenzii.

Majoritatea curierilor va apeleaza in mod obisnuit sau lasa un mesaj text cu ora estimata a sosirii in avans. Daca nu sunteti acasa in momentul in care comanda dumneavoastra soseste, puteti sa reprogramati data livrarii sau sa ridicati pachetul de la cel mai apropiat depozit al companiei de curierat. Coletul va fi depozitat pentru o perioada scurta in depozitul local al curierului si apoi va fi returnat automat catre AVISIA.