Click for more products.
Cautarea dvs. nu a returnat niciun rezultat.

CUMPARA OCHELARI IN 2 PASI: 1. PROBEZI RAMA 2. ADAUGI LENTILE

CUMPARA OCHELARI IN 2 PASI este un serviciu oferit de AVISIA clientilor care doresc sa probeze rama inainte de a decide montarea lentilelor. AVISIA ofera posibilitatea de a cumpara intai rama, pe care clientul o poate proba acasa, si de a trimite rama inapoi la noi pentru montajul lentilelor, DUPA ce are certitudinea ca rama i se potriveste.

Mecanismul campaniei:

PASUL 1: CUMPARA RAMA SI PROBEAZA-O 

  • Clientul alege una sau mai multe rame de pe site-ul www.avisia.ro
  • Clientul plateste rama/ ramele alese

cumpara ochelari

PASUL 2: TRIMITE RAMA PENTRU MONTAJUL LENTILELOR

  • Dupa primirea coletului, clientul poate proba rama/ ramele pentru a se asigura ca modelul I se potriveste. Dupa ce se decide asupra ramei, clientul va trebui sa contacteze AVISIA printru-un e-mail la adresa contact@avisia.ro, cu subiectul DORESC SA ADAUG LENTILE. In corpul mailului trebuie sa ne furnizeze urmatoarele informatii:

o             numarul comenzii
o             codul ramei pe care doreste sa fie montate lentilele (in caz ca a probat mai multe rame)
o             o fotografie sau scan al retetei dupa care doreste sa fie confectionate lentilele
o             adresa de unde va fi ridicata rama (in caz ca difera de cea din comanda initiala)
o             adresa unde va vor fi livrati ochelarii finiti ( in caz ca difera de cea din comanda initiala)

  • AVISIA va procesa comanda de lentile conform informatiilor primite si va trimite clientului un mail de confirmare precum si linkul de plata pentru lentile sau factura proforma (pentru plata prin transfer bancar sau la orice agentie Banca Transilvania)
  • AVISIA va trimite un curier care va ridica rama pe care se vor monta lentilele, fara niciun cost de transport pentru client.
  • In cazul in care clientul a platit mai multe rame, din care pastreaza doar una, celelalte vor fi preluate de acelasi curier, gratuit, si se vor supune politicii de retur ( examinarea produselor si returnarea banilor in contul clientului).
  • AVISIA va monta lentilele si va trimite clientului noua sa pereche de ochelari. Pentru livrarea coletului se aplica politica generala a magazinului.

comanda ochealri online

Campania "Cumpara ochelari in 2 pasi" se aplica exclusiv produselor din categoria: Ochelari de vedere. [ Nu sunt incluse in promotie categoriile: Rame cu lentile gratuite, Ochelari pentru calculator, Ochelari pentru condus]

In cazul in care clientul decide ca rama nu i se potriveste si doreste sa o returneze, se va aplica politica generala de retur, ce poate fi consultata aici.

Odata montante lentilele personalizate, produsul finit este exclus de la retur.

Share

Creează un cont gratuit pentru a salva articolele apreciate.

Conectare