Campania sociala "Ajuta-i SA VADA ca nu sunt singuri"

AVISIA DONEAZA 1 PERECHE DE OCHELARI DE VEDERE, LA FIECARE 5 OCHELARI DE VEDERE VANDUTI

doneaza ochelari

Inca de cand am lansat AVISIA, ne-am propus sa crestem si sa ajutam si pe altii, in acelasi timp. Mai mult, ne-a incantat ideea de a aduna in jurul nostru oameni care vor, la randul lor, sa dea ceva comunitatii, contribuind, practic, la binele altora, ori de cate ori cumpara pentru ei insisi.

Astfel, s-a nascut campania "Ajuta-i SA VADA  ca nu sunt singuri", prin care incercam sa le fim aproape celor din medii defavorizate - copii si bunici - care au probleme cu vederea si care nu isi permit, din pacate, sa isi achizitioneze o pereche de ochelari. 

Prin aceasta campanie, AVISIA isi ia angajamentul de a dona cate o pereche de ochelari de vedere, la fiecare 5 perechi de ochelari de vedere  (rame + lentile) vandute. Am pornit la acest drum impreuna cu asociatia HAI SA AJUTAM!, care are deja cativa ani de experinta in actiuni umanitare, menite sa aduca zambete pe chipurile celor incercati de greutati financiare. Datorita conexiunilor pe care deja le are cu numeroase comunitati aflate in nevoi, asociatia HAI SA AJUTAM va putea identifica persoanele care au probleme cu vederea, persoane care vor beneficia de ochelarii de vedere donati de AVISIA.

Asadar, le multumim tuturor clientilor AVISIA care au ales sau vor alege sa isi achizitioneze ochelari de vedere din magazinul nostru online. Ajutam impreuna!