Click for more products.
Cautarea dvs. nu a returnat niciun rezultat.

AVISIA CLUB


AVISIA CLUB este programul de recomensare a loialitatii demarat de Avisia.ro. Programul este destinat clientilor AVISIA care isi manifesta acordul sa faca parte din comunitatea AVISIA, cu scopul de a beneficia o experienta exclusiva de cumparare.

Inca de la lansare, unul dintre obiectivele AVISIA a fost acela de a castiga aprecierea clientilor sai si de a se angaja intr-o relatie in care avantajele si multumirea acestora sa fie pe primul plan. In aceasta directie, ne-am fixat ca obiective sa oferim intotdeauna:

  • Produse de calitate. Comercializam doar produse autentice, de la furnizorii internationali consacrati si din Romania.
  • Preturi avantajoase. Practic, aceleasi produse pe care le gasiti in magazinele de optica din mall, sunt disponibile si pe Avisia.ro, dar la un pret mult mai mic. In plus, colectiile proprii AVISIA va ofera un pret excelent pentru produse de calitate.
  • Asitenta profesionista la cumparare. Aveti siguranta alegerii corecte, datorita serviciului de Cutomer Care, este mereu la dispozitia clientului.

Vrem sa le oferim clientilor nostri toate motivele pentru a fi pe deplin satisfacuti de experienta pe care o au cu AVISIA, de aceea am gandit un program prin care acestia vor beneficia intotdeauna de cumparaturi sigure si avantajoase, ca membri in comunitatea AVISIA.

Inscriere in Avisia club

Beneficiile membrilor AVISIA CLUB:

  • Reducere de bun venit de 10% la prima comanda de pe site-ul AVISIA, indiferent de valoarea acesteia.*
  • Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 169 lei.
  • Voucher in valoare de 50 lei pentru a doua comanda de pe AVISIA in valoare de cel putin 249 lei, plasata in termen de 6 luni de la prima comanda.
  • Reducere permanenta de 5% la toate comenzile plasate pe Avisia.ro (care se cumuleaza si cu reducerile deja existe) Acesta reducere se aplica pe termen nelimitat, incepand cu a treia comanda.
  • Oferte periodice exclusive, care nu apar public pe site sau pe alte canale de comunicare.
  • Acces prioritar la colectiile noi.
  • Acces prioritar la campaniile promotionale de Black Friday, Craciun si Paste.

*Reducerea se aplica la intregul cos, chiar daca acesta contine produse cu pret deja redus. Insa, aceasta reducere nu se poate aplica simultan cu alte promotii pe baza de cupon sau voucher. Daca utilizatorul are deja un cupon/ cod/ voucher de reducere, din orice alta campanie aflata in derularare, poate folosi, la alegere, fie discountul de 10% de bun venit in AVISIA CLUB, fie discountul oferit de alt voucher.

Aderarea la AVISIA CLUB se face prin furnizarea adresei de e-mail a clientului, cu acordul implicit de a primi de la AVISIA notificari cu oferte, promotii si instiintari.
Inscrie-te acum in comunitatea AVISIA si bucura-te de beneficii de la prima comanda!

Share

Creează un cont gratuit pentru a salva articolele apreciate.

Conectare